Het aanleggen van uw bedrijfstuin, gaat volgens het vooraf besproken ontwerp. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin met uiterste zorg en met de beste kwaliteit materialen en beplanting wordt aangelegd. Gedurende de aanleg, heeft u regelmatig contact met ons, zodat wij gezamenlijk uw bedrijfstuin laten groeien tot uw wens.

 

Wij verzorgen het grond- en sloopwerk, aan- en afvoer van materialen, tenzij anders met u is afgesproken. Daarna zorgen wij voor het vakkundig aanleggen van uwbedrijfs tuin. Het aanleggen van bestrating voor opritten, paden en parkeerterreinen, maar ook voor het bouwen van omheiningen, vlonders, vijvers en dergelijke bent u bij ons aan het juiste adres.

 

<< TERUG

Bij het aanplanten van uw bedrijfstuin, houden wij er rekening mee dat de planten nog moeten groeien. Wij planten uw tuin dus niet geheel vol, zoals te zien is in verschillende tv tuinprogramma's. Dit doen we om onnodige kosten van overmatige planten te besparen en de planten de ruimte te geven om te kunnen groeien. Een bedrijfstuin heeft ongeveer 5 jaar nodig, om "volwassen" te worden.

 

Vragen

Voor vragen over het aanleggen van uw bedrijfstuin kunt u contact met ons opnemen door middel van onderstaand formulier.

 

magnolia

Vul hier de uitkomst van de som in