Hoveniersbedrijf Sjirk Bouma

Een mooie en goed onderhouden tuin is een meer waarde voor uw woning. De zomers worden steeds warmer en langer, daardoor brengen we steeds meer tijd in onze tuin door. Een goede tuin is een verlengstuk van uw woonkamer. Wanneer uw tuin netjes onderhouden is geniet u met volle teugen wat er rondom uw huis gebeurt.

 

Hoveniersbedrijf Sjirk Bouma heeft één medewerker in dienst en is daarnaast een erkend opleidingsbedrijf voor leerling hoveniers.

 

Indien een klus te groot wordt voor het huidige team, wordt er samengewerkt met (gespecialiseerde) andere zelfstandig ondernemers, zodat er altijd een team van ervaren mensen in de tuin aanwezig is.

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte bel T 0527 61 82 80 of vul het formulier hieronder in.

Visie

Hoveniersbedrijf Sjirk Bouma is gestart in januari 2005. De eigenaar Sjirk Bouma is de uitdaging van ondernemer aangegaan, na jarenlange werkervaring in het hovenierswerk.

 

Het ontwerpen en aanleggen van een tuin is zeer persoonlijk, de sfeer en stijl van een tuin moeten passen bij de bewoners.

 

Voor het uitdiepen van de wensen en mogelijkheden van de klanten is een goed persoonlijk contact van begin tot einde van belang.

Door een kleinschalig bedrijf te blijven is er contact gedurende het hele proces, van ontwerp tot aanleg en oplevering, door één en dezelfde persoon.

 

magnolia

Vul hier de uitkomst van de som in