Het aanleggen van uw tuin, gaat volgens het vooraf besproken ontwerp. Wij zorgen ervoor dat uw tuin met uiterste zorg en met de beste kwaliteit materialen en beplanting wordt aangelegd. Gedurende de aanleg, heeft u regelmatig contact met ons, zodat wij gezamenlijk uw tuin laten groeien tot uw wens.

 

Wij verzorgen het grond- en sloopwerk, aan- en afvoer van materialen, tenzij anders met u is afgesproken. Daarna zorgen wij voor het vakkundig aanleggen van uw tuin. Het aanleggen van bestrating voor opritten, paden en terrassen, maar ook voor het bouwen van schuttingen, vlonders, tuinhuisjes en pergola's bent u bij ons aan het juiste adres.

 

<< TERUG

Tevens zorgen wij voor het aanleggen en planten van vijvers, lei-linde constructies en hagen.

 

Bij het aanplanten van uw tuin, houden wij er rekening mee dat de planten nog moeten groeien. Wij planten uw tuin dus niet geheel vol, zoals te zien is in verschillende tv tuinprogramma's. Dit doen we om onnodige kosten van overmatige planten te besparen en de planten de ruimte te geven om te kunnen groeien. Een tuin heeft ongeveer 5 jaar nodig, om "volwassen" te worden.

 

magnolia

Vul hier de uitkomst van de som in