Hoveniersbedrijf Sjirk Bouma helpt u graag bij het op papier zetten van uw tuinwensen. Door middel van een gesprek en het bekijken van uw bedrijfstuin en omgeving, maken wij een schetsontwerp. Waarbij we dan een voorstel doen, waarin ook uw wensen met betrekking tot beplanting, bestrating, de aanleg van eventueel een vijver, vlonder of andere elementen wordt meegenomen. Aan de hand van foto's uit verschillende catalogussen van leveranciers, kunt u dan al een beeld vormen van de te gebruiken materialen.

 

Ook voor bestaande bedrijfstuinen die gerenoveerd moeten worden maken wij een ontwerp. Hierbij kunnen wij eventueel uw bestaande bestrating of materialen hergebruiken, wat een aanzienlijke kostenbesparing kan zijn.

 

<< TERUG

Uitgaande van het ontwerp, wordt een offerte uitgebracht. In een gesprek wordt dan gekeken of het ontwerp aan uw wensen voldoet en binnen uw budget past. Afhankelijk van dit gesprek volgt dan een definitief ontwerp met prijsopgave.

 

Indien u besluit om de tuin en materialen door ons te laten leveren en aanleggen, dan betaald u niets voor het ontwerp en beplantingsplan. Wilt u alleen het ontwerp en beplantingsplan hebben, dan worden de kosten voor het ontwerp aan u in rekening gebracht.

 

Vragen

Voor vragen over het ontwerpen van uw bedrijfstuin kunt u contact met ons opnemen door middel van onderstaand formulier.